Minden nap az egészségért!

Napi két kanál lekvár az egészséges élethez kicsiknek és nagyoknak!

Kiknek ajánlom? :

A Flavon max termékcsalád új tagja legnagyobbrészt zöldségekből készül. Így lehetővé válik, hogy a napi ajánlott gyümölcsmennyiség bevitele mellett (Flavon max, Flavon kids vagy Flavon max Plus+) zöldségfogyasztásunk egy részét is Flavon termékkel fedezzük.

A Flavon Green fogyasztását mindenkinek ajánljuk,

- aki mindennapi táplálkozása során nem tud elegendő figyelmet fordítani a megfelelő mennyiségű zöldségbevitelre,
- aki számára fontos a vitaminok és ásványi anyagok tiszta forrásból történő folyamatos bevitele,
- aki tudatos fogyasztó,
- aki egy olyan, teljesen új formában szeretne zöldségeket fogyasztani, ahogy azt eddig nem tehette meg.

Fogyasztás :

A Flavon Green egy igazi újdonság a jelenleg kapható étrend-kiegészítők között. Amellett, hogy biztosítja a szervezet számára szükséges napi zöldségmennyiséget, kiválóan illeszkedik a tudatos fogyasztók étrendjébe is.

Javasolt fogyasztási mennyiség: napi egy alkalommal 1 adagolókanálnyi (6 g) termék elszopogatása lehetőleg az esti étkezés előtt.

Flavon Green – Egyen színt az életébe!

 

Összetevők :

Új termékünk, a Flavon Green, koncentrált és egyszerűen fogyasztható, lekvárállagú formában teszi elérhetővé olyan egészséges zöldségek előnyeit, mint pl. a brokkoli, a zeller, a sárgarépa vagy a spenót. A még komplexebb és tökéletesebb hatás érdekében a termék összetevői között megtalálható a méltán népszerű búzafű; napjaink sokoldalú újdonsága, a spirulina alga; a kitűnő antioxidáns hatásairól ismert zöldtea, valamint az évszázadok óta nagy becsben tartott fokhagyma. Számtalan pozitív hatása miatt helyet kapott a termékben a homoktövis, a petrezselyem és a grapefruit is.

Brokkoli
Ásványi anyagai közül kiemelkedik a kálium, a kalcium, a magnézium, a nátrium, a vas, a cink és a foszfor. Gazdag növényi flavonoidokban, indolokban és izotiocianátokban.

Kutatások bizonyítják, hogy a brokkolinak helye van a különféle terápiás étrendekben. A brokkoli számos értékes tápanyagot hordoz, ráadásul a többi káposztafélénél könnyebben emészthető formában. Két legfontosabb hatóanyaga a szulforafan és a kampferol.

Spenót
A spenót jól emészthető, kalóriában szegény, ellenben vitaminokban és antioxidánsokban gazdag. Az egyik legmagasabb K-vitamin tartalmú zöldségünk.

Sok luteint, természetes karotinoidot tartalmaz, de gazdag flavonoidokban, klorofillban és folsavban is. A spenót kiváló antioxidáns, bioaktív összetevőkkel rendelkezik.

Búzafű
A B-vitamin család szinte valamennyi tagja, jelentős mennyiségű C-vitamin, és több, mint százféle ásványi anyag, valamint nyomelemek és enzimek is megtalálhatóak benne.

Egyik fő hatóanyaga a klorofill. Élelmi rostban gazdag.


Spirulina Alga
Spirulina névre hallgat a 21. század egyik legegészségesebb táplálék-kiegészítőjének kikiáltott mikroszkopikus élőlény. Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. 55-67% fehérjét, 10-19% szénhidrátot, 7-15% zsírt, valamint 5-9% ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz.

Rendkívül hatékony azok számára, akik így akarják bevinni a vitamin és ásványi anyag szükséglet egy részét.

Sárgarépa
A növény fontos biológiai hatóanyaga a béta-karotin, emellett más karotinokat is nagy mennyiségben tartalmaz. A szervezet a béta-karotint szükség szerint A-vitaminná alakítja át.

A sárgarépagyökér flavonoidokat és illóolajat is tartalmaz, melyek szintén nélkülözhetetlenek szervezetünk optimális működéséhez.

Zeller
A zeller jól ismert növény, nagy értéke a sok szerves nátrium, de megtalálható benne a kalcium, a foszfor, a vas, a magnézium, a kálium és több nyomelem is.

Flavonoidok és illóolajok jelentős forrása, többféle vitamint is tartalmaz.


Petrezselyem
Jellemzően lúgosító hatású a vérre, mely napjaink savas táplálkozása mellett kifejezetten előnyös.

Gazdag különféle flavonoidokban és illóolajokban (apirol, miriszticin, pirén). Kifejezetten gazdag C- és K-vitaminban.


Fokhagyma
Ki ne ismerné ezt a növényt? A fokhagyma alliint és alliináz nevű enzimet tartalmaz. Jelentős mennyiségben található meg benne A-, B1-, B2- és C-vitamin.

Flavonoidok és különböző ásványi anyagok szintén számottevő mértékben vannak jelen benne. A népi gyógyászatban természetes antibiotikumnak számít.

Zöldtea
Élénkítő hatású. A tealevélben több mint tizenöt karotenoid festékanyagot azonosítottak. Ezek a közül a neoxantin, a violaxantin, a lutein és a béta-karotin a legfontosabbak.

A kínai gyógyászat jelentős antioxidánsként ismeri el.




Homoktövis
Kiemelkedő mennyiségű antioxidáns hatású anyaggal rendelkezik. Gyümölcse gazdag szénhidrátokban, fehérjében, szerves savakban, aminosavakban és vitaminokban. C-vitamin tartalma a narancs C-vitamin tartalmának a tízszerese,

E-vitamin tartalma magasabb, mint a kukoricáé vagy a szójababé. Jelentős béta-karotin forrás, emellett kiemelkedő kálium-, foszfor-, magnézium-, vas- és antioxidáns tartalommal is bír.



Grapefruit
A fürtökben termő gyümölcs alacsony kalóriatartalmú. Magas C-vitamin és pektintartalommal rendelkezik.

Gazdag különféle vitaminokban, többek között kiváló C-, B-, E- és K-vitamin forrás. Jellemző ásványi anyagai: kálium, kalcium és foszfor. Nagy mennyiségű rostanyagot tartalmaz, és kiváló hatású gyümölcssavakkal is rendelkezik.



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 1
Heti: 3
Havi: 5
Össz.: 184 651

Látogatottság növelés
Oldal: Flavon Green
Minden nap az egészségért! - © 2008 - 2024 - vitaminok.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »