Kiknek ajánlom? :
A Flavon max fogyasztását mindenkinek ajánljuk,
- aki nem fogyaszt naponta megfelelő mennyiségű gyümölcsöt és zöldséget,
- aki nem biztos abban, hogy ételei maximálisan tartalmazzák a szükséges tápanyagokat,
- aki ki akarja egészíteni jelenlegi táplálkozását,
- akinek fontos saját és családja egészsége,
- aki egy, a XXI. század emberének kifejlesztett termék előnyeit szeretné élvezni.
Fogyasztása:
A Flavon max egyszerre egészséges és finom. Amellett, hogy biztosítja a szervezet számára szükséges antioxidáns mennyiség egy részét, a gyümölcsök természetes zamat- és illataromáinak köszönhetően, nap mint nap élményt jelent a fogyasztása. Napi 2 alkalommal (lehetőleg étkezés előtt) 1 adagolókanálnyit kell elszopogatni belőle.
Összetevők:
A gyógynövények ismerete az emberiség történetével egyidős. Az ősember ösztönösen keresett olyan anyagokat, amelyeket betegségének, bajának gyógyítására felhasználhatott. A fejlődés későbbi folyamán már célzottan kutatta a gyógyító anyagokat, és azokat meg is jegyezte magának. Miként táplálékának jelentős részét, úgy a gyógyszereit is a növényvilág szolgáltatta.
A mai, hivatalosan is elismert gyógynövények jelentős része a népi gyógyászatból került át a természettudományos alapokon nyugvó gyógyászatba.
Kiemelkedően magas a káliumtartalma, továbbá jelentős kalcium, vas, magnézium, mangán, cink, kén, foszfor és C-vitamin forrás.
Festékanyagai az antocianinok, amelyek a gyümölcs sötét színét adják.
C-vitamin tartalma magasabb, mint azonos mennyiségű citromé vagy zöldpaprikáé. Jelentős a B-vitamin és a vastartalma.
Pozitív hatását a mai tudomány is felfedezte, éppen ezért gyakran ajánlják a természetgyógyászok. Az ókori rómaiak 'köszvénybogyóként' ismerték.
Rendkívül gazdag színanyagokban.
Vitaminjai közül kiemelkedik a B1-, B2-, B6- és a C-vitamin. Figyelemre méltó mennyiséget tartalmaz ásványi anyagokból (kálium, kalcium, magnézium) és mikroelemekből. A fehérjék felépítéséhez szükséges szinte valamennyi aminosavat is tartalmazza.
Minél sötétebb a színe, annál értékesebb számunkra. A kékszőlő ugyanis antioxidáns, tehát lényeges szerepet játszik testünk védelmében, az oxigén eredetű szabadgyökök elleni harcban. Legfontosabb hatóanyaga a rezveratrol.
A céklát ősidők óta ismeri és használja az emberiség. Különösen sok betanint tartalmaz, továbbá jelentős B1-, B3-, C- és P-vitamin, kálium, kalcium, foszfor, szilícium, kén, jód, valamint vas forrás.
Szerteágazó hatását a benne található számos vitaminnak és ásványi anyagnak köszönheti.
Kiemelkedő mennyiségű antioxidáns hatású anyaggal rendelkezik. Gyümölcse gazdag szénhidrátokban, fehérjében, szerves savakban, aminosavakban és vitaminokban. C-vitamin tartalma a narancs C-vitamin tartalmának a tízszerese,
E-vitamin tartalma magasabb, mint a kukoricáé vagy a szójababé. Jelentős béta-karotin forrás, emellett kiemelkedő kálium-, foszfor-, magnézium-, vas- és antioxidáns tartalommal is bír.
Az 'élet gyökere' jelentős pozitív hatással rendelkezik. Ginszengnek a főként Ázsiában előforduló, a borostyánfélék családjába tartozó Panax ginseng gyökerét nevezzük.
A 'ginseng' elnevezés a kínai 'renshen' szóból származik, míg a Panax a görög 'Panax' kifejezésből ered, mely 'mindent gyógyítót' jelent.
A termékek nem tartalmaznak tartosítószert!!!