Minden nap az egészségért!

Napi két kanál lekvár az egészséges élethez kicsiknek és nagyoknak!

Kiknek ajánlom? :

A Flavon max fogyasztását mindenkinek ajánljuk,

- aki nem fogyaszt naponta megfelelő mennyiségű gyümölcsöt és zöldséget,
- aki nem biztos abban, hogy ételei maximálisan tartalmazzák a szükséges tápanyagokat,
- aki ki akarja egészíteni jelenlegi táplálkozását,
- akinek fontos saját és családja egészsége,
- aki egy, a XXI. század emberének kifejlesztett termék előnyeit szeretné élvezni.

Fogyasztása:

A Flavon max egyszerre egészséges és finom. Amellett, hogy biztosítja a szervezet számára szükséges antioxidáns mennyiség egy részét, a gyümölcsök természetes zamat- és illataromáinak köszönhetően, nap mint nap élményt jelent a fogyasztása. Napi 2 alkalommal (lehetőleg étkezés előtt) 1 adagolókanálnyit kell elszopogatni belőle.

 

Összetevők:

A gyógynövények ismerete az emberiség történetével egyidős. Az ősember ösztönösen keresett olyan anyagokat, amelyeket betegségének, bajának gyógyítására felhasználhatott. A fejlődés későbbi folyamán már célzottan kutatta a gyógyító anyagokat, és azokat meg is jegyezte magának. Miként táplálékának jelentős részét, úgy a gyógyszereit is a növényvilág szolgáltatta.

A mai, hivatalosan is elismert gyógynövények jelentős része a népi gyógyászatból került át a természettudományos alapokon nyugvó gyógyászatba.

Fekete áfonya
Kiemelkedően magas a káliumtartalma, továbbá jelentős kalcium, vas, magnézium, mangán, cink, kén, foszfor és C-vitamin forrás.

Festékanyagai az antocianinok, amelyek a gyümölcs sötét színét adják.

Fekete ribizli
C-vitamin tartalma magasabb, mint azonos mennyiségű citromé vagy zöldpaprikáé. Jelentős a B-vitamin és a vastartalma.

Pozitív hatását a mai tudomány is felfedezte, éppen ezért gyakran ajánlják a természetgyógyászok. Az ókori rómaiak 'köszvénybogyóként' ismerték.

Fekete bodza
Rendkívül gazdag színanyagokban.

Vitaminjai közül kiemelkedik a B1-, B2-, B6- és a C-vitamin. Figyelemre méltó mennyiséget tartalmaz ásványi anyagokból (kálium, kalcium, magnézium) és mikroelemekből. A fehérjék felépítéséhez szükséges szinte valamennyi aminosavat is tartalmazza.


Kékszőlő
Minél sötétebb a színe, annál értékesebb számunkra. A kékszőlő ugyanis antioxidáns, tehát lényeges szerepet játszik testünk védelmében, az oxigén eredetű szabadgyökök elleni harcban. Legfontosabb hatóanyaga a rezveratrol.







Cékla
A céklát ősidők óta ismeri és használja az emberiség. Különösen sok betanint tartalmaz, továbbá jelentős B1-, B3-, C- és P-vitamin, kálium, kalcium, foszfor, szilícium, kén, jód, valamint vas forrás.

Szerteágazó hatását a benne található számos vitaminnak és ásványi anyagnak köszönheti.

Homoktövis
Kiemelkedő mennyiségű antioxidáns hatású anyaggal rendelkezik. Gyümölcse gazdag szénhidrátokban, fehérjében, szerves savakban, aminosavakban és vitaminokban. C-vitamin tartalma a narancs C-vitamin tartalmának a tízszerese,

E-vitamin tartalma magasabb, mint a kukoricáé vagy a szójababé. Jelentős béta-karotin forrás, emellett kiemelkedő kálium-, foszfor-, magnézium-, vas- és antioxidáns tartalommal is bír.



Panax ginseng
Az 'élet gyökere' jelentős pozitív hatással rendelkezik. Ginszengnek a főként Ázsiában előforduló, a borostyánfélék családjába tartozó Panax ginseng gyökerét nevezzük.

A 'ginseng' elnevezés a kínai 'renshen' szóból származik, míg a Panax a görög 'Panax' kifejezésből ered, mely 'mindent gyógyítót' jelent.

A termékek nem tartalmaznak tartosítószert!!!




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 4
Heti: 11
Havi: 62
Össz.: 183 281

Látogatottság növelés
Oldal: Flavon max
Minden nap az egészségért! - © 2008 - 2024 - vitaminok.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »