Kiknek ajánlom? :
- A Flavon max Plus+ fogyasztása kimondottan ajánlott sportolóknak, akiket intenzív edzések idején nagyobb oxidatív stressz ér.
- Olyan vállalkozóknak és menedzsereknek, akiknek nem ismeretlen a rendszertelen étkezés, a napi 12-16 órás munkaidő, az állandó stressz és teljesítménykényszer. Ezek mind-mind hozzájárulnak a fokozott szabadgyök termelődéshez.
- Azoknak, akik kiemelt figyelmet szentelnek egészségüknek, szervezetük állapotának.
Fogyasztása:
A Flavon max Plus+ szintén kiemelkedik az étrend-kiegészítők sorából, hiszen a gyümölcsök természetes zamat- és illataromáinak köszönhetően nap mint nap élményt jelent fogyasztása. Napi 2 alkalommal (lehetőleg étkezés előtt) 1 adagolókanálnyit kell elszopogatni belőle.
Összetevők:
Exkluzív termékünkbe olyan összetevők kerültek, melyek kiemelkedő antioxidáns tulajdonságokkal bírnak, így alkalmasak a komolyan igénybevett szervezet számára is megfelelő védelmet nyújtani. A jól bevált Flavon max összetevői mellé még két igen kiváló és méltán népszerű magas antioxidáns tartalmú gyümölcsöt illesztettünk: a gránátalmát és az acerolát.
A gyümölcsök között a gránátalma rendelkezik az egyik legerősebb antioxidáns hatással. Kedvező tulajdonságait fokozza, hogy alkotórészei gyorsan felszívódnak. A modern tudomány csak napjainkban fedezi fel újra ezt az elsőrendű antioxidáns gyümölcsöt. Tartalmaz polifenolokat, C-vitamint, flavonoidokat és többféle gyümölcscukrot.
A gránátalmát Ázsiában és a Közel-Keleten évezredeken át nagy becsben tartották spirituális és egészségügyi szempontból egyaránt. A Bibliában is említik szépségéért és tápértékéért.
Rendkívül gazdag színanyagokban.
Vitaminjai közül kiemelkedik a B1-, B2-, B6- és a C-vitamin. Figyelemre méltó mennyiséget tartalmaz ásványi anyagokból (kálium, kalcium, magnézium) és mikroelemekből. A fehérjék felépítéséhez szükséges szinte valamennyi aminosavat is tartalmazza.
Minél sötétebb a színe, annál értékesebb számunkra. A kékszőlő ugyanis antioxidáns, tehát lényeges szerepet játszik testünk védelmében, az oxigén eredetű szabadgyökök elleni harcban. Legfontosabb hatóanyaga a rezveratrol.
C-vitamin tartalma magasabb, mint azonos mennyiségű citromé vagy zöldpaprikáé. Jelentős a B-vitamin és a vastartalma.
Pozitív hatását a mai tudomány is felfedezte, éppen ezért gyakran ajánlják a természetgyógyászok. Az ókori rómaiak 'köszvénybogyóként' ismerték.
Kiemelkedően magas a káliumtartalma, továbbá jelentős kalcium, vas, magnézium, mangán, cink, kén, foszfor és C-vitamin forrás.
Festékanyagai az antocianinok, amelyek a gyümölcs sötét színét adják.
A céklát ősidők óta ismeri és használja az emberiség. Különösen sok betanint tartalmaz, továbbá jelentős B1-, B3-, C- és P-vitamin, kálium, kalcium, foszfor, szilícium, kén, jód, valamint vas forrás.
Szerteágazó hatását a benne található számos vitaminnak és ásványi anyagnak köszönheti.
Értékét az adja, hogy jelentős mennyiségben tartalmaz C-vitamint. A gyümölcs tartalmazza mindazon növényi flavonoidokat, amelyek e vitamin hasznosulásához szükségesek. Ezen kívül sok káliumot, magnéziumot és A -vitamint is tartalmaz. Lédús, savanykás ízű gyümölcse szolgáltatja a hatóanyagot.
A brazilok és a karibi szigetvilág lakói a népi gyógyászatban használják.
Kiemelkedő mennyiségű antioxidáns hatású anyaggal rendelkezik. Gyümölcse gazdag szénhidrátokban, fehérjében, szerves savakban, aminosavakban és vitaminokban. C-vitamin tartalma a narancs C-vitamin tartalmának a tízszerese,
E-vitamin tartalma magasabb, mint a kukoricáé vagy a szójababé. Jelentős béta-karotin forrás, emellett kiemelkedő kálium-, foszfor-, magnézium-, vas- és antioxidáns tartalommal is bír.
Az 'élet gyökere' jelentős pozitív hatással rendelkezik. Ginszengnek a főként Ázsiában előforduló, a borostyánfélék családjába tartozó Panax ginseng gyökerét nevezzük.
A 'ginseng' elnevezés a kínai 'renshen' szóból származik, míg a Panax a görög 'Panax' kifejezésből ered, mely 'mindent gyógyítót' jelent.